Dec 30, 2009

Wakil Umno Gomol MB Terengganu.

Sidang DUN Terengganu
Bergomol sama sendiri..... bom dan kuih Bom........Janganlah tunjuk ketidakcerdikan ( b@dohlah tu)


6 comments:

Anonymous said...

ini pulak....http://www.youtube.com/watch?v=QqDLaYr-o0c&feature=related dan ini http://www.youtube.com/watch?v=BV608QDYgAQ&feature=related aduyaiiii tak reti2 lagi ke puan siti....

Anonymous said...

ini plak.... komen cik siti komen........http://www.youtube.com/watch?v=scbFOAN820s&feature=related

ini pulak
http://www.youtube.com/watch?v=scbFOAN820s&feature=related

Insaflah puan siti...pas tanpa gabungan dap dan pkr mustahil dan tidak akan boleh untuk membentuk kerajaan....wassalam

penawarrindu said...

Umno BN sendiri Macamana? boleh terima ke Negara Islam? tanya diri dulu lah....

Anonymous said...

Gomol apanya...rasulullah pernah diugut untuk dipukul...itu rasulullah manusia maksum yang terbaik..kita yg dizaman ni apa la sangat....takat cakap mulut cam tu biasa laa...itu tandanya mb kita boleh ditegur, dan dikritik...itupon nak ajar puan siti jugak ke? malulaa saya nak ajar puan siti yang warak dan banyak ilmu agama nii jika dibandingkan dgn org kebanyakan jahil cam saya ni.....aduyaiiiiiii......itupon nak kena ajar ke?......

lunas oh lunaih said...

geng penyamun sedang bergomol dengan geng perompak..haha

UMNO...mung tak habiss nak bodohkan rakyat

ahlifiqir said...

aku rasa owg yang bleh terima mat said nie.... owg yang otaknya tak cerdik..