Jan 13, 2010

Kejutan Politik Di Terengganu ?

Pagi ini terima satu email yang memaklumkan akan ada kejutan politik di Terengganu untuk sehari dua terdekat ini.
Walaupun pengirim email tersebut ada memberi sedikit gambaran tentang kejutan tersebut, namun saya tidak bercadang lagi untuk berkongsi dengan pelayar blog ini, sama- sama kita tunggulah. Kalau ada, adalah, kalau tak ada anggaplah ianya khabar angin sahaja.

5 comments:

Kapak Besi said...

ala bagi lah clu sikit :)

Anonymous said...

ke kes SUK start cuti 15 Jan ni?

su ha said...

Apa yang penting Dato Ahmad Said tetap kekal sebagai MB. Hok lain ikut panda hah. Nak pecohke, hancur lebur ke dok apa.

Anonymous said...

Apa pun kalau ikut jadual asal hari ini merupakan hari terakhir bagi SUK yg ada ni mesyuarat exco

jejakmatsaid said...

khabar angin je tu