Nov 16, 2009

Lagi Runtuh di Terengganu.

Bermula dengan Stadium, kemudian menara telekomunikasi selepas Masjid kini balkoni bangunan tingkat 8 pula runtuh.

TELUK KALONG – Balkoni tingkat lapan International Training Centre (ITC) Teluk Kalong, Kijal, di sini, jatuh ke tanah berikutan angin kuat yang berlaku dalam kejadian lewat malam, kelmarin.

Sinar Harian yang menerima maklumat ada kejadian bangunan runtuh bergegas ke tempat kejadian dan mendapati hanya balkoni jatuh dan berada pada aras tanah tempat berkenaan.

Sementara itu, pengawal keselamatan International Training Centre (ITC) Teluk Kalong yang enggan dikenali berkata, balkoni berkenaan jatuh kerana angin kuat disebabkan lokasi kejadian berhampiran Pantai Teluk Kalong.

“Beberapa pekerja mengalihkan balkoni ke tempat selamat dan tiada yang cedera atau kerosakan berikutan kejadian itu ketika ia melayang jatuh ke tanah,” katanya.

Ahmad Said cadangan : Terengganu Darul Runtuh.

9 comments:

al-brangi said...

bila pulak nak runtuh kerajaannya

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=jxzmPg62lBQ&feature=related

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=5v2EUt3kYWI&NR=1

Anonymous said...

Apo nak dikato...yehaaa....http://www.youtube.com/watch?v=B3lHpPQeBMY&feature=related

Anonymous said...

yuhuu........http://www.youtube.com/watch?v=8D_VGJFLg-Y&feature=related

Anonymous said...

ada orang tumpang Iklan percuma disin,, tak de ruang lain ke?

matsaiddddd said...

projek deris jusoh tu bodo runtuh sokmo ow.balik awal,berat 66.rakyat tganu bila nk brubah xau...begong g undi BN.

Anonymous said...

naper nak salah ke idris jusoh nyer, bangunan runtuh bukan zaman deris jusoh... tapi zaman mat said..... pasal stadium runtuh plak... dah tau dah stadium ada masalah bila Tudm x jadi nak turun melalui bumbung sebab bumbung tak kukuh n bergoyang kenapa mat said x ambik peduli hal tu, naper x ambik perhatian? sebab mat said x kisah tentang rakyatnya yang susah, sebab mat said tak kisah bila rakyatnya ditimpa malapetaka, yang penting, duit tetap masuk dalam poket, memang owg yang tak berpendidikan je sokong mat said,

Anonymous said...

hok di kelate, billboard tok guru roboh runtuh kene ribut sehari selepas tok guru lantik menantu nye jedi bos PMBK...


hari ni, menantu nye pulok runtuh